Vad händer om 1100 dagar?

Ser fram emot att föra fram Skövde och Sossarna mot en historik valseger (sossarna har ju aldrig haft majoritet i Skövde) .

Nu är det 1100 dagar kvar!

Bostadsmarknaden hur kommer den att se ut framöver?

Det verkar som vissa människor glömt att konjunkturerna kommer och går.
Den som är intresserad av finansmarknaden vet att det svåraste som finns är att gå in i rätt tid och kanske ännu svårare gå ur då priserna på värdepapper, lägenheter, konst o s v är övervärderade. Vad som är det rätta priset är det marknaden (människorna) som avgör. Men som vanligt springer människorna likt flockdjur antingen in eller ur samtidigt och då blir det tvära kast!

Det gäller ju att inte gå in helt fel och sitta kvar med lång näsa och undra varför ingen vill köpa min lägenhet som jag investerade 1 miljon för och som nu inte ens är värd 500 000?

Vad händer på stan?

Promenerade vid 18 tiden i fredags i centrala Skövde, alldeles intill mig blev jag ögonvittne till ett omhändertagande av en berusad kvinna som hade svårt att ta hand om sig själv.

Det som jag speciellt noterade var att poliserna en kvinnlig och en manlig skötte ingripandet väldigt "proffsigt" de tog det lugnt och försiktigt och behandlade kvinnan med varsamhet och respekt. Jag själv är väl ingen som haft mycket till övers för polis och militär men jag brukar säga att ingen kan övertyga mig utom att jag med egna ögon blir övertygad och i detta fall skötte sig ordningsmakten med bravur och skall därmed ha beröm.

 

Observant och nyfiken samhällsbetraktare.


Ulrica Messing

"Nu har jag för första gången en man som tjänar mer än jag, men jag ska skaffa mig en egen försörjning.
Jag behåller dessutom alla mina förtroendeuppdrag. Att vara heltidspolitiker är mer än ett heltidsjobb, så även om jag skaffar mig en ny heltidssyssla så kommer jag att kunna ta ett större ansvar för barnen och familjen",

säger Ulrica Messing.

Bara döda fiskar följer strömmen!

I övrigt analyserar jag och ser möjligheterna, det finns ofta olika vägar att nå ett mål, passar denna väg mig?

Robert mer intresserad av skrivtangenter än att snickra!

Robert Ciabatti är byggnadssnickaren som blev  mer intresserad av att slå på skrivtangenter än  att spika. 

Bäste man (kvinna) ska företräda oss!

Bäste man (kvinna) ska företräda oss!
Varför vill man påverka. Jag har sett valda personer bete sig som "kärringar" när det hettat till. Jag har varit med om att personer som fått förtroendeuppdrag i företag inte alls passat in eller inte förstått sin roll.
Den representativa demokratin innebär ju att är jag ingen bra företrädare röstas jag bort vid nästa val. Det tycker jag är det bästa sättet att fördela de olika uppdragen på. Inget hyckleri, bäste man (kvinna) ska företräda oss.

Så den som klagar på allt och alla, varför inte engagera er? Säg din mening och rösta fram den du vill ska företräda dig. Eller kanske är det du själv som ska företräda oss?

Robert Ciabatti, Skövde


Vad gör man på SVT?

Att få Peter Stormare, 53, Arja Saijonmaa, 63, Britt Ekland, 65, Jan Malmsjö, 75, och Magnus Härenstam, 66, att agera naturligt framför kameran i sex dagar har, enligt uppgifter till Aftonbladet, kostat Sveriges Television 100 000 kronor ? per stjärna.


Om landstingsrådet Chris Heisters arvode........

Landstingsrådet Chris Heister (m) har ett arvode på 100 000 i månaden!
Man undrar ibland om vad som är relevant! I detta fall, helt ooootroligt!

Grälet om Läckberg!

Leif GW Persson jämförde Camilla Läckbergs succéböcker med noveller i "Min häst".

Var detta nödvändigt?


RSS 2.0