Varför tvivlar så många på EU?

Inte konstigt menigheten blir besviken på hela systemet!

Margot ville inte sätta sig i framsätet då partiet kallade! Hon var erbjuden partiledarplatsen men ville inte!

Hade jag fått bestämt hade jag sparkat henne från alla uppdrag omedelbart. Varför? Jag tycker att om man som hon nu fått vara med i Europas fina salonger även skall få en hutlös pension känns det bara fel,  hon är fostrad inom socialdemokratin och det är tack vare dem som hon nått positionen och då får man läsa detta:

Wallström får EU-miljoner


När den socialdemokratiska EU-kommissionären Margot Wallström avgår i sommar landar hon mjukt. Enligt Expressen rör det sig om ett avgångsvederlag på 5 miljoner kronor plus pension på 1,2 miljoner om året efter 65-årsdagen.

I samband med valet till EU-parlamentet i juni ska kommissionen bytas ut efter fem år vid makten. Sista arbetsdagen för Margot Wallström och hennes kollegor blir i november.

Totalt kommer skattebetalarna att stå för hundratals miljoner kronor i form av ersättningar till kommissionens ledamöter. Fallskärmen utbetalas under tre års tid efter att de slutat, skriver Expressen.

I skattebetalande Jantesverige väcker storleken på avgångsvederlag och pension starka reaktioner.

"Det är obegripliga summor. Och det är klart att folk tycker det är stötande", säger Mikael Damberg, partistyrelseledamot och ordförande för socialdemokraterna i Stockholms län, till Expressen.

Här skäller många på näringslivets toppar och deras ersättningar men det är ju inte skattepengar som betalar deras löner och ersättningar men i detta fallet är det den som knappt kan hålla näsan över vattenytan som betalar Margots pension!

Som sagt ju mer jag lär mig av livet ju mer orättvisor ser jag!

Skillnaden på italienarna och svenskarna är bland annat att Italienaren förstår att den som stävar efter en plats i den politiska toppen gör det för att "sko" sig själv och inte kämpa för att hjälpa allmännheten ..........................


RSS 2.0